Over ons

We zijn een dynamisch en innovatief vastgoed- en syndicuskantoor, dat een persoonlijke en servicegerichte manier van werken belangrijk vindt. Tevreden klanten zijn ons doel en geven onze medewerkers dagelijks een enorme boost.

Transparantie en open communicatie voeren we hoog in het vaandel. We onderscheiden ons door onze proactieve aanpak. We zijn dan ook mee met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van wetgeving en technologie. Ons gemotiveerd en goed opgeleid personeel zorgt dat u op beide oren kunt slapen.

Kom eens vrijblijvend praten, en wij overtuigen u van onze unieke aanpak.

Meer over Ulvenhout

Syndicus, een veelzijdig beroep

Onze syndicusmedewerkers werken hard om uw mede-eigendom optimaal te beheren. Een gebouw beheren is echter geen sinecure. Het vereist gedegen vakkennis, correcte opvolging en de nodige pro-activiteit. Bij Ulvenhout Vastgoed vindt u dit allemaal.

Meer weten

Onze rentmeesters geven u gemoedsrust

Onze rentmeesters beheren uw privatieve goederen in uw plaats. Zo krijgt u de gemoedsrust die u verdient en kan uw investering maximaal renderen.

Wij volgen alles op zoals het hoort en spelen kort op de bal. Zo werken wij dagdagelijks aan de vertrouwensband met u.

Meer weten

Help! We zijn niet tevreden over onze syndicus

Dag in, dag uit uw vertrouwen krijgen is niet evident. Wij doen elke dag onze uiterste best om onze klantentevredenheid op peil te houden.

Mocht u niet tevreden zijn over uw huidige syndicus, dan kunnen wij u allicht van dienst zijn. Kom eens met ons praten en laat u overtuigen door onze aanpak.

Lees meer